Aktiviteter i

La Marina

Kontoret är öppet tisdagar och torsdagar kl 12.00-12.45

Då finns möjlighet att söka information, anmäla sig till olika aktiviteter, låna böcker mm.

Nu är det många som vill lära sig spanska

Club Nordico i La Marina har kurser i spanska en gång i veckan. De senaste veckorna har många nya anmält sig. Vi vill gärna ha ganska små grupper, så att alla får tid att träna. Det är också viktigt att deltagarna är på ungefär samma nivå i studierna. Därför startar vi om i 13. januari 2020.

 

Då har vi :

En nybörjargrupp för er som aldrig läst spanska förr, måndag kl 13.00

En första fortsättningsgrupp för er som läst några terminer måndag kl 11.30 och

En mer avancerad fortsättningskurs/lätt konversationskurs måndag kl 10.00

 

Kurserna börjar måndagen den 13/1-2020 i Club Nordico’s klubblokal, Parque Nalon, Urbanización La Marina.

 

Passa på och anmäl dig redan nu!

Full aktivitet i Club Nordico La Marina

 

Oktober månad är en intensiv tävlingsmånad. Förutom vår ordinarie träning i Petanca tisdagar och torsdagar deltar vi i seriespel tre fredagar i rad. Vi har också haft Vänskapsmatch mot Torreta på vår Petancabana. Den här gången vann vi pokalen! Revanschmatch kommer säkerligen i vår.

 

Närmast väntar Mixdubbel på fredag 25 oktober. Den 31 oktober byter vi ut den ordinarie träningen mot Eurospel; en lite enklare tävling, där vi som deltar satsar en euro var. I samband med detta har vi också en gemensam lunch. Mat inkl. en dryck kostar 4€. Anmälan till lunch måste göras senast tisdagen 29/10.

 

Söndagen 13/10 var vi 19 personer på Äventyrsgolf på GREENLANDS i Montesinos.Bäste man respektive kvinna fick pris i form av en flaska vin. Nästa tillfälle för Äventyrsgolf är 8 november. Glöm inte bort att anteckna dig för samåkning, om du vill delta.

 

Vår traditionella höstfest med helgrillad gris och en massa goda tillbehör gick av stapeln 19/10. Nytt rekord igen. Vi var 83 personer där och vi fick verkligen leta upp varje bord och varje stol för att få plats med alla. Solen gassade och vi blev återigen påminda om att vi måste köpa in ytterligare tält eller parasoller men trots värmen åt vi med god aptit och glatt humör. Tack Tony för ditt jobb med lotterier och fina vinster. Lotterna gick snabbt åt och genom din insats kunde vi subventionera maten för våra medlemmar med två €. Gäster/ icke medlemmar betalade exakt den summa klubben betalar för catering per person. Välkomstdrinken bjöd klubben alla på.

 

Vi tog ett sent beslut att på försök be Göran Erix spela för oss. Musik och dans blev en succé. Många tackade särskilt för detta och det enda klagomålet var att vi borde ha engagerat Göran för några timmar till. Musiken finansierades genom insamling. Genom några mycket generösa bidrag gick finanserna ihop. Ska vi ha musik och dans i framtiden bör vi förändra priset för festen så att kostnaderna för dans fördelas på alla.

 

Våra Bingokvällar är populära och drar fulla hus. Ytterligare några onsdagar kl 17.00 har vi möjlighet att spela Bingo, så passa på.

 

Vid vår senaste klubblunch var vi många som åt gott och hade en trevlig samvaro på restaurang Mullbery. Nästa klubblunch blir 1/11. Närmare information kommer. Då lägger vi också ut anmälningsblankett på kontoret.

 

Vi som gillar att läsa samlas i vår bokcirkel tisdag var fjortonde dag, närmast idag och 5/11 kl 15.00. Ordinarie hobby har vi nästa måndag 28/10 kl 13.00. Den 11;e november har vi en längre hobbyverksamhet mellan 13.00 och 16.00. Vi lär oss göra vackra saker genom Decoupage. Anmälningsblankett finns på kontoret.

 

Mer information om verksamhet i november kommer senare.

Vad händer närmast på Club Nordico La Marina?

 

Äventyrsgolf

Imorgon, söndag, träffas vi vid klubblokalen kl. 11.00 för samåkning till GREENLANDS i Montesinos. Vi är 13 anmälda men har plats för fler i bilarna. Dyk upp, om du känner för det!

 

Höstfest 19 oktober

Ni vill väl inte missa vår traditionella höstfest med helstekt gris och alla tillbehör! Tisdag 15 oktober är sista anmälningsdagen. Då vill vi också ha betalning, 13 € för medlemmar och 15 € för gäster. Kl 14.00 samlas vi för välkomstdrink och tipspromenad. Sedan blir det mat och trevlig samvaro runt borden. Vi har också lotterier och spännande vinstdragningar.

 

Nytt för det här tillfället är att vi avslutar med att Göran Erix spelar och sjunger. Det blir främst Elvislåtar på repertoaren. Nu blir det också tillfälle till dans. Vi hoppas, att ni som uppskattar musik och dans vill bidra med några euro var för detta.

 

Utflykt till Tabarca 20 alternativt 21 oktober

Vi samåker med bil från La Marina kl.11.15 till Santa Pola för att ta båten därifrån kl. 12.00. Var och en beslutar själv om man vill ta med mat för att äta picknick där eller om man vill äta på restaurang. De alternativa tiderna är beroende på att vi fortfarande inte vet, om vi kan hitta en bra restaurang med öppettider på måndagar.  Anmälningslista finns i klubblokalen.

 

Nytt datum för Decoupage

Måndagen den 11 november håller Lise-Lotte i en förlängd hobbyverksamhet mellan kl. 13.00-16.00.

Mer information och anmälningslista finns i klubblokalen.

 

I övrigt hänvisar vi till vårt ordinarie veckoprogram.

© 2018 Club Nordico