Club Nordico - Mar Menor
 

BCR-K Zona Comercial Oasis

Buzon 3,  Calle Penelope 89/90

30710 Los Alcazares,  Murcia

Meiladressen är: mar.menor@clubnordico.com 

 

       

Klubben är öppen onsdagar och lördagar kl. 16.00 – ca. 19.00 under höst/vinter/vårsäsong!
 Jul- och Nyårsstängt från 17 december till den 24 januari!
God Jul och Gott Nytt År!

Kommer du via motorvägen från Cartagena eller Alicante, eller kanhända från Cartagenahållet - tag av vid Los Alcázares Norte och kör in i rondellen och tag tredje avfarten in mot skylten OASIS Bulevar (bilden) vår klubblokal hittar du till höger i mittgången. 

Vi har Club Nordicoskyltar ovanför ingången till vår lokal, som är öppen onsdagar och lördagar kl. 16.00 – ca. 19.00.

Pyssel på Måndagar från kl 16.00.

Golf på Tisdagar - se  Golf Aktiviteter.

 

Våra lunchträffar är på Onsdagar då vi besöker någon restaurang i vårt närområde kl.14.00. Bokning om deltagande sker i klubblokalen fram till lördag kväll till klubbvärdarna.
Kl. 16.00 är vi tillbaka i klubblokalen där det serveras kaffe och ev. tillbehör. Vi lyssnar till information från styrelsen eller inbjudna som presenterar aktuellt om aktiviteter, kommun eller företag, eller också är det någon tävling i den närliggande parken.

Filmkvällar på Torsdagar - se aktiviteter!
 

På Fredagar är det samling på vår petancabanan, anmälan skall ske före kl.10.30 för spel på våra 12 banor, lottning sker och vi spelar två olika spelomgångar. Start sker kl. 11.00.

 

Lördagar kl.16.00 är det öppet i vår klubblokal för kaffeservering , vissa lördagar arrangerar vi egna luncher med vår festkommitté som arrangör. Information om detta får du genom anslag i klubblokalen eller via hemsidan: http://www.clubnordico.net

Se ytterligare info under "Aktiviteter".

© 2020 Club Nordico