Styrelsen i Club Nordico

Inga-Lisa Håkansson

Inga-Lisa Håkansson

Ordförande Updaterad kort/bilde kommer.

Christer Lundqvist

Christer Lundqvist

Ledamot styrelsen Efter att ha besökt Spanien både i norr och söder varje år sedan 1995, beslutade vi oss för att besöka Torrevieja. Vi hyrde här från 2007, och köpte i La Marina 2010. År 2012 då vi gick i pension, flyttade vi ner för gott och har aldrig ångrat detta beslut.

Bo Axberg_

Bo Axberg_

Ledamot

Anne-Marie Hillerström

Anne-Marie Hillerström

Ledamot styrelsen. Ansvarig för värdarna på klubben. I oktober 2003 flyttade jag till Orihuela Costa. Bor här permanent och trivs mycket bra. Jag håller på med olika saker på klubben. Har bland annat hand om värdarna, anordnar julbasar, jullunch, månadsluncher med mera. Delar på jouren med övrig styrelse.

Hans Kristian Gustavsen

Hans Kristian Gustavsen

Styremedlem - Ledamot styrelsen Samlet sammen nesten alt jeg hadde, og flyttet fra Norge til Spania i 2013. Bor her fast, i La Marina, og trives godt. Har utdannelse innen elektronikk og sysler fremdeles litt med dette, om enn på tastene, (bl. a. på hjemmesiden til Club Nordico). - Og så snakker jeg Norsk da....

Inger Grahn

Inger Grahn

Ledamot styrelsen Kom ner till Torrevieja vintern 2005. Återvänt varje vinterhalvår sedan dess, men slagit ner bopålarna i olika stadsdelar, för att så småningom slå rot i närheten av Villamartin. Varit yrkesverksam i 50 år, varav första hälften med administrativt arbete och andra hälften med reseledar- och guideuppgifter, varför jag även inom Club Nordicos verksamhetsområde deltar i resegruppen.

Carina Larsson

Carina Larsson

Ledamot Jag heter Carina Larsson och pensionär. Jag bor tillsammans med min man Björn Eriksson i Santa Pola sedan nästan 5 år tillbaka. Här i Spanien njuter vi av ljuset och värmen. Vi sitter gärna ute på en bar eller ett café och läser tidningen eller en bok. Vi spelar Petanca, deltar i det sociala livet i olika föreningar, deltar gärna i klubbluncher och fester. Vi utnyttjar också de möjligheter som finns vad gäller kultur här, framför allt i Alicante, Elche och Torrevieja.

Jan Olofsson

Jan Olofsson

Suppleant

Hans Kedman

Hans Kedman

Suppleant