top of page

mån 09 okt.

|

Sevilla

Resa till Sevilla UTB

4-dagars resa till Sevilla

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Resa till Sevilla UTB
Resa till Sevilla UTB

Tid & Plats

09 okt. 2023 09:00 – 12 okt. 2023 09:00

Sevilla, Sevilla, Spanien

Info

Klubben bjuder härmed in till en 4-dagars resa till Sevilla i oktober. Vi har endast reserverat 20 platser hos resebolaget, så här är det först till kvarn som gäller. Klubben kommer att arrangera guidade turer till våra deltagare en av dagarna. Vi anordnar inga gemensamma luncher eller middagar pga svårigheter med restaurangbokning.

  1. Denna dag ägnas mest åt transport med nödvändiga stopp längs  vägen. Efter incheckning på hotellet som ligger centralt i staden  Sevilla är resten av dagen fri till ditt eget förfogande.
  2. Efter  frukosten blir det guidad tur till Alcazar och Katedralen. Vi planerar  för att deltagarna i mindre grupper ska hitta lämpliga restauranger i  närheten på egen hand för både lunch och middag.
  3. Hela dagen är avsatt till ditt förfogande att själv utforska vad denna underbara stad har att erbjuda för sevärdheter.
  4. Frukost  och sedan lite fritid innan vi sätter oss på bussen för köra hem igen.  Även här blir det ett nödvändigt stopp på hemresan.

Pris för medlemmar är 350 Euro och för icke-medlemmar är det 360  Euro. Tillägg för enkelrum är 110 Euro. Eftersom vi måste betala en större depositionsavgift till resebolaget  ganska omgående måste vi be om de som anmäler sig betala in 100 Euro  senast en vecka efter anmälan.   Bindande anmälningar ska göras till vår Anmälningsformulär - och MÅSTE INNEHÅLA NAMN PÅ ALLA RESANÄRER.  Kom i håg - att betala anmäldansavgiften inom 1 vecka och full betalning innan senast den 1 augusti. Du kan också anmäla dig och betala på Kansliet på Club Nordico

Dela

bottom of page